Friday, January 8, 2010

DriftKu Part10: 'Free run' Drift di trek Lekordrift.

Layan zasss...


6 comments:

Rosso said...

Uish, ko bermain gear 1 ke 3 tu?

Steering work giler sempoi. Tak kelam kabut cam aku.

:P

DriftoZona said...

Rosso,

Aku main gear satu tu. Yela, confuse nampak mcm gear 3. Main gear 1 dan 2. Gear 3 tak sempat coz trek tak panjang + keta tak power.

Handling pun kelam kabut gak tu... masih newbie. Apapun aku pegang kata2 TDjan, 'practice and practice'. Tu sj cara nak improve skill.

Keta dah siap cat ke??? Nice car + power bro!

Rosso said...

Hoho. Aku ingatkan 3 tuh. Aku selalu kena tegur ngan orang yang dok sebelah, kalau mula2 masuk trek ade gelabah sket handle kete. Kekekeke.

Kete tengah simen. Cat by weekend maybe. With great power, come great responsibility too. Koyak poket den isi minyak! :D

DriftoZona said...

Rosso,

Biasala ada org monitor kat sebelah. Mcm JPJ nak test, mesti gelabah gaban punya..hu...hu...hu...

Kau beli KE tu cukup dh pakej utk jd serius drifter. Keta pun power. 20V with t/charge. Lepas ni boleh la join even yerk! :-)

Eh, apa cerita dgn progress Jaguh Autoworks? Lama dh dia tak update blog.

Rosso said...

Hehehe. Insyallah kalau ade bajet lebih nanti nak try event. Mana tau dapat sponsor ke. Kekeke.

Jaguh? We got issues so no chemistry dah. And that's that.

DirftoZona said...

oooo...itu mcm ka?

Kadang2 org luar tak brp ngam. Lebih baik jdkan best frenz dr kalangan ahli keluarga. (E.g: Isteri/anak/adik/ayah/ibu/akak) Klu ada krisis pun nanti baik semula. Klu kwn ni susahlah ckit, krisis sikit je dh melenting. He...he...he..contoh aje.